WSB® clean
Sinds begin 2021 ruim 85 installaties in Nederland gerealiseerd en operationeel. Als WSB groep zijn we actief in 27 landen waaronder  Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk en Canada


WELKOM BIJ WSB clean

Sinds 2017 zijn we als WSB actief in Nederland en hebben we inmiddels ruim 85 installaties gerealiseerd en operationeel in Nederland.  

Ons team in Nederland heeft meer dan 25 jaar professionele ervaring in afvalwaterzuivering (ontwerp, realisatie en operatie) en dat ervaren onze opdrachtgevers door de gerichte adviezen, service en kwaliteit die onze werkwijze kenmerken.

Als WSB Nederland maken we ook gebruik van de expertise en technologiën van de WSB groep in Duitsland. Deze groep is al bijna 100 jaar actief in afvalwaterzuivering en heeft de biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie WSB® Clean zelf ontwikkeld in de jaren '90. 

Sindsdien zijn er alleen al in Duitsland, Denemarken en Zweden enkele duizenden van deze installaties opgeleverd en worden deze ook actief beheerd door de WSB groep (onder meer 24/7 online monitoring van alle installaties)

De  biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie WSB® clean is inzetbaar voor huishoudens, gemeenschappen en bedrijven. 

KEURMERKEN

Om überhaupt een kleine rioolwaterzuiveringsinstallatie in Europa te mogen leveren en installeren, is certificering volgens DIN EN 12566-3 en CE-markering nodig.  Met deze specificaties  zijn de operationele veiligheid en gebruikersveiligheid geborgd.

FACTS

Wereldwijd: WSB clean meer dan 50.000 installaties wereldwijd.

Bedrijfszeker: geen pompen, vlotters of stroom voerende delen in de installatie zelf.

  • de originele werkwijze van WSB® clean met een drijvend wervelende biofilm sinds 1997;
  • WSB clean als basis- en comfort-versie beschikbaar;
  • grote flexibiliteit bij de bouw omdat het zowel bij nieuwbouw als bij omgebouwde huizen kan worden geïnstalleerd.
  • WSB clean heeft omvangrijke ervaring met meer dan 50.000 systemen in 27 landen wereldwijd;
  • vanaf 0,6 kWh stroomverbruik per dag (bij een 4-PE installatie);
  • betrouwbare zuivering bij hoge en lage omgevingstemperaturen;
  • zelfstandige zuiveringsprestatie bij duurzame onderbelasting vanaf de eerste gebruiker;
  • betrouwbare werking bij langdurige schommelingen in belasting;
  • WSB clean is goedgekeurd voor alle uitstroomklassen en daardoor voorbereid op de toekomst;

Geen aansluiting op het vaste riool?

Dan profiteert u van een WSB Clean afvalwater-
zuiveringsinstallatie. De technologie is ontwikkeld naar analogie van het natuurlijke reinigingsmechanisme in een stroom/beek. 

De WSB Clean werkt o.b.v. 3 compartimenten waarin zich het unieke 'biofilmproces met gefluïdiseerd bed' bevindt. Sinds 1997 heeft het, door het Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt), goedgekeurde systeem zijn waarde meer dan 50.000 keer wereldwijd bewezen. Laat u door deze vele voordelen van de rioolwaterzuiveringsinstallatie overtuigen. 

Alle diensten van één bron

Wereldwijd vertrouwen meer dan 50.000 grebruikers op hun WSB waterzuiveringsinstallatie. Deze tevredenheid is ook gebaseerd op onze servicegerichtheid, die het Duitse BDZ-kwaliteitszegel heeft gekregen. 

Deze onafhankelijke kwaliteitszegel eert onze constante kwaliteit. Als volledig geïntegreerd familiebedrijf bieden wij alle diensten voor uw afvalwaterzuiveringsinstallatie vanuit één bron - van advies tot productie en installatie tot betrouwbaar onderhoud.