WSB® clean
Sinds begin 2021 ruim 85 installaties in Nederland gerealiseerd en operationeel. Als WSB groep zijn we actief in 27 landen waaronder  Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk en Canada


OVER ONS

 Het verhaal van WSB (Water Systemen Bergmann) begint in 1929 in Penig, Duitsland met de oprichting van Bergman AG. Voordat WSB in Nederland actief werd was WSB dus al een gevestigde naam en in vele andere landen actief:               


Tegenwoordig zijn de meeste IBA systemen van WSB geïnstalleerd in Denemarken en Zweden waar de eisen voor behandeld afvalwater nog strenger zijn dan de huidige Nederland strengste norm, nl. de IBA klasse 3b norm. 

WSB is in Nederland in 2017 geïntroduceerd na een zoektocht naar het beste IBA compact systeem wat de wereld rijk is. WSB Clean dus! 

De bedrijfsleiding kan bogen op ruim twintig jaar ervaring in afvalwaterzuivering, bioproces-technologie en installatie techniek incl. grote grondwerken. 

Eenzelfde kennis- en ervaringsniveau kunt u ook verwachten van de mensen waar we structureel mee samenwerken om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen door mooi geplaatste en uitstekend werkende WSB-installaties te leveren. 

Met gepaste trots kunnen wij bogen op meerdere keurmerken:


Onafhankelijke tests, zoals door de het ZWA  (een Duitse regionale overheidsinstantie die water- en afvalwaterzuiveringsinstallallatie bedrijft en beheert) en de COMPAS studie bevestigen de doeltreffendheid van WSB clean, de betrouwbare langdurige werking en het gemak van onderhoud.


WSB clean is bij uitstek geschikt voor onderbelasting en biedt vanaf één gebruiker al volledige zuiveringsprestaties. Ook na een langere tijd van extremen onderbelasting, zoals vakanties, blijft het systeem werken en blijft ook presteren zodra de belasting weer normaliseert.


Het kwaliteitsteken BDZ in Leipzig (Duits opleidings- en demonstratiecentrum voor alle op de Duitse markt beschikbare waterzuiveringssystemen) Zij onderschrijven de prestaties van WSB® clean die voldoen aan de huidige wettelijke eisen.

 

Sinds 2005 heeft WSB Clean meerdere internationale keuringen met goed gevolg afgesloten. Zoals in Denemarken, Saoedi Arabië, Canada en de USA.doorsnede WSB waterzuiveringNeem vrijblijvend contact op voor meer informatie!